Mark Reijntjens
Volledig scherm
PREMIUM
© Mark Reijntjens

Roep om openheid van gegijzeld VDL; ‘Ik hoop dat VDL durft te zeggen: er zijn fouten gemaakt’

EINDHOVEN - De luiken zijn dicht bij VDL. Als het bedrijf onderhandelt over losgeld is dat begrijpelijk. Maar na de digitale aanval die het bedrijf trof, benadrukken cyberexperts het belang van openheid. VDL heeft, zo vinden ze, de morele plicht om de regio voor te lichten zodat bedrijven kunnen leren van de IT-gijzeling. 

  1. Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Het transferspel rond Cody Gakpo lijkt al op de wagen. Voorlopig blijft de aanvaller nog bij PSV en gaat hij zijn lopende contract verlengen, maar een aantal internationale topclubs heeft meer dan serieuze belangstelling voor de Eindhovenaar. Onder meer Liverpool en Manchester City hebben zich deze transferperiode gevoegd bij het rijtje clubs dat serieus geïnteresseerd is in de PSV'er. Bayern München zat daar eerder al bij.
  2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven