Een artist's impression van de twee Lee Towers (linkertorens) in Rotterdam, een project van de Eindhovense projectontwikkelaars Lee Foolen & Marc Reijs en Tom Bakkers.
Volledig scherm
Een artist's impression van de twee Lee Towers (linkertorens) in Rotterdam, een project van de Eindhovense projectontwikkelaars Lee Foolen & Marc Reijs en Tom Bakkers. © City Pads/tB3 Investments

Rotterdamse torens na 'Eindhovense' verbouwing omgedoopt tot Lee Towers

ROTTERDAM/EINDHOVEN - En natuurlijk schalde 'You'll never walk alone' over de bouwplaats in het Rotterdamse havengebied. De Rotterdams maestro met de gouden microfoon zong het zelf. Want Lee Towers was uiteraard de eregast bij de officiële start van de verbouwing van de twee gebouwen tot The Lee Towers door Eindhovense projectontwikkelaars.

0 reacties

 1. Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

  Rotterdam krijgt twee Lee Towers als het aan Foolen en Reijs ligt

  ROTTERDAM - Wat als een ludiek filmpje startte, begint serieuze vormen aan te nemen. Het televisieprogramma Zondag met Lubach kwam begin dit jaar met een satirische reclamespot waarin Nederland geïntroduceerd werd bij de Amerikaanse president Donald Trump. Eén van de oneliners was 'In Amerika heb je Trump Towers, in Nederland heb je Lee Towers'. Het Eindhovense vastgoedduo Lee Foolen en Marc Reijs en projectontwikkelaar Tom Bakkers uit Eindhoven hebben dit nu letterlijk genomen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik