Rouwdeskundige Riet Fiddelaers uit Heeze.
Volledig scherm
PREMIUM
Rouwdeskundige Riet Fiddelaers uit Heeze. © René Manders/DCI Media

Rouwdeskundige Riet Fiddelaers: ‘Kijk wat wel mogelijk is bij het rouwen’

HEEZE - Hoe de mensheid met al deze rouw omgaat kan ze met de beste wil van de wereld niet voorspellen. Maar pessimistisch is ze niet. Als rouwdeskundige Riet Fiddelaers iets heeft geleerd van haar praktijk is het dat de mens veel aankan. “Maar zorg dat je jezelf niet de put inpraat”, zegt ze.

  1. PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschouwers toelaten in Philips Stadion

    PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschou­wers toelaten in Philips Stadion

    PSV gaat de komende drie thuisduels in de eredivisie bijna 9.000 mensen toelaten in het Philips Stadion. Dat heeft de clubleiding besloten in overleg met alle officiële instanties, waaronder de veiligheidsregio Zuidoost-Brabant. ,,We zijn wat betreft het toeschouwersaantal conservatief begonnen en rekken nu het aantal iets op”, zegt commercieel directeur Frans Janssen over deze stap. ,,Alle geldende veiligheidsnormen konden en kunnen we nakomen.”
  2. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven