Het pand waar ontwikkelaar BPD zit, aan de Kronehoefstraat in Eindhoven,  wordt omgebouwd tot woningen. Mogelijk wordt het ook gesloopt.
Volledig scherm
Het pand waar ontwikkelaar BPD zit, aan de Kronehoefstraat in Eindhoven, wordt omgebouwd tot woningen. Mogelijk wordt het ook gesloopt. © Google Streetview

Ruim 200 woningen bij Kronehoefstraat in Eindhoven

EINDHOVEN - Drie plannen voor woningbouw liggen er rond de  Frankrijkstraat-Kronehoefstraat in Eindhoven. Nieuwbouw op de plaats van de boerderij Kronehoef en het terrein van de voormalige Eindhovense Radiateuren Fabriek (ERF) waren al bekend. Daar komt nu het plan van ontwikkelaar BPD bij om zijn huidige kantoor aan de Kronehoefstraat om te bouwen tot honderd middeldure huurwoningen. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven