Volledig scherm
PREMIUM
Samira van de Meulengraaf heeft een scriptie geschreven over de zoektocht naar haar donorvader. © Dave Hendriks - FotoMeulenhof

Samira uit Nuenen: ‘Ik respecteer dat mijn donorvader geen contact met me wil’

NUENEN /EINDHOVEN - Samira van de Meulengraaf uit Nuenen schreef een prijswinnend werkstuk over donorouderschap in Nederland. Haar eigen donorvader zal ze waarschijnlijk niet ontmoeten.

Altijd had Samira van de Meulengraaf (18) gedacht dat ze haar donorvader na haar zestiende zou leren kennen. Haar moeder had destijds gekozen voor een donor die erin toestemde dat zijn gegevens te zijner tijd bij zijn nazaten bekend zouden worden. Maar een kennismaking zit er nu niet in.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven