De Dick Brunaschool in Veldhoven.
Volledig scherm
De Dick Brunaschool in Veldhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Scholen in de regio duiken in de kinderopvang

REGIO - Basisscholen die hun eigen kinderopvang starten: voor ouders lijkt het ideaal. De lijntjes zijn kort en de kinderen kunnen overdag in één gebouw verblijven. Toch kleven er nogal wat risico's aan.

 1. PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntverlies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut
  PREMIUM
  STATISTIEKEN

  PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntver­lies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut

  PSV hervat zondag de competitie met een uitduel met FC Groningen. De Eindhovenaren beginnen als koploper aan de tweede seizoenshelft en gaan jagen op de eerste landstitel sinds 2018. Een succesvolle herstart van het seizoen na de verplichte winterpauze zet PSV meteen op het juiste spoor. Maar hoe verging het de ploeg de laatste tien keer in het eerste duel na de winterstop?
 2. In de horeca zijn zelfs de braafste jongetjes van de klas nu boos: ‘Voor het eerst voelt het écht niet eerlijk’
  PREMIUM

  In de horeca zijn zelfs de braafste jongetjes van de klas nu boos: ‘Voor het eerst voelt het écht niet eerlijk’

  EINDHOVEN - Zelfs de grootste doorzetters in de horeca, die tot nu toe amper klaagden over de lockdowns, roeren zich nu. Ze vinden het niet uit te leggen dat de horeca dicht moet blijven tot zeker 25 januari. ,,De hardst roependen mogen open en ik gun het ze, maar het is niet eerlijk”, zegt Yvette van Heugten, eigenaresse van lunchroom Tante Thee in Bergeijk geëmotioneerd.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven