Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Schot in plan Neos voor nieuwe daklozenopvang Eindhoven

EINDHOVEN - Er komt weer schot in het plan van Neos voor een nieuwe daklozenopvang aan de Boutenslaan, aldus directeur Pim Dijkstra. Hij verwacht dat het verouderde Labrehuis in maart 2018 gesloopt wordt om plaats te maken voor nieuwbouw. Buurtbewoners staan nog steeds kritisch tegenover dit plan. Zij willen zekerheid dat het aantal (ex)daklozen in hun wijk niet verder toeneemt.

 1. PSV-doelman Vincent Müller ziet zijn vroegere televisieheld ineens naast zich in de kleedkamer
  PREMIUM

  PS­V-doel­man Vincent Müller ziet zijn vroegere televisie­held ineens naast zich in de kleedkamer

  PSV-doelman Vincent Müller keek zes jaar geleden net als bijna al zijn landgenoten naar de televisie, tijdens het WK voetbal. Hij juichte als jongen van veertien voor de Duitse ploeg, die op het grootste toernooi ter wereld de hoofdprijs binnensleepte. ,,Voor mij voelt het best bijzonder dat je als jongen van veertien Mario Götze ziet schitteren op tv en zes jaar later soms naast hem in de kleedkamer zit.”
 2. Zes jaar cel voor Paul G., toch valt er een last van de schouders van de ex-schoonzoon van Klaas Otto
  PREMIUM

  Zes jaar cel voor Paul G., toch valt er een last van de schouders van de ex-schoonzoon van Klaas Otto

  HECHTEL-EKSEL/BREDA – De 36-jarige Paul G. uit Bergen op Zoom heeft donderdag van de rechtbank in Breda zes jaar cel gekregen. Hij leidde een criminele organisatie, was bezig met een drugslab in Rilland, had drie kilo hasj en maakte zich schuldig aan het witwassen van onder meer geld, auto’s en horloges. En toch viel donderdag een last van de schouders van de voormalige schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto. Betrokkenheid bij een drugslab in België, waar mannen uit Valkenswaard en Eindhoven om het leven kwamen, achtte de rechter niet bewezen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Nederlanders in de rij voor sneltesten in Duitsland
  Play

  Nederlan­ders in de rij voor sneltesten in Duitsland

 2. Joyce kreeg twee herseninfarcten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'
  Play

  Joyce kreeg twee hersenin­farc­ten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'