Minister Ingrid van Engelshoven (midden) op bezoek in De Verkadefabriek in Den Bosch. Links Viktorien van Hulst, directeur Theaterfestival Boulevard.
Volledig scherm
Minister Ingrid van Engelshoven (midden) op bezoek in De Verkadefabriek in Den Bosch. Links Viktorien van Hulst, directeur Theaterfestival Boulevard. © Karin Jonkers

Sector blij met komst minister naar Brabant

Kunstenaars, culturele instellingen, de gedeputeerde en wethouders van cultuur, hechtten veel waarde aan het gesprek dat zaterdag plaatsvond in Den Bosch, in bijzijn van minister Van Engelshoven: ‘Alleen kennis delen is al van belang’.

  1. Schmidt wil terugkerende PSV’ers eerst aan het werk zien

    Schmidt wil terugkeren­de PSV’ers eerst aan het werk zien

    Hoewel meerdere clubs belangstelling hebben voor een aantal spelers die bij PSV na een huurperiode terugkeren, wil trainer Roger Schmidt hen in overleg met technisch manager John de Jong eerst in Eindhoven aan het werk zien. Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern. Als het zo uitkomt, zou hij komend seizoen zelfs derde doelman in Eindhoven kunnen worden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven