De productie van uv-C verlichting is door Signify opgeschroefd.
Volledig scherm
PREMIUM
De productie van uv-C verlichting is door Signify opgeschroefd. © REUTERS

Signify verwacht nog wel even last te hebben van coronacrisis

EINDHOVEN - Signify draait elk dubbeltje twee keer om. Het Eindhovense verlichtingsconcern ontpopte zich al jaren geleden tot kampioen kosten besparen en schakelt nu nog een tandje bij. In verband met de coronacrisis worden ook uitgaven aan nieuwe ontwikkelingen in de ijskast gezet tot betere tijden aanbreken. Ook het personeel doet een flinke duit in het zakje.

 1. Hendrix over niet gegeven penalty: ‘Hij kan hem geven, maar ook niet’

  Hendrix over niet gegeven penalty: ‘Hij kan hem geven, maar ook niet’

  Jorrit Hendrix was bij afwezigheid van Dumfries, Rosario en Malen (die wel op de bank zat) aanvoerder van PSV op bezoek bij Vitesse. In de laatste seconde leek hij een penalty te krijgen waarmee PSV een uitgelezen mogelijkheid zou krijgen op de gelijkmaker. Maar na tussenkomst van VAR Danny Makkelie trok Nijhuis de strafschop in. ,,Het is niet aan mij om over te oordelen", reageerde Hendrix direct na de wedstrijd.
 2. Zorgen bij PSV om corona-uitbraak in de selectie: ‘Moeten we doorvoetballen als er iemand van ons op de ic komt?’

  Zorgen bij PSV om corona-uit­braak in de selectie: ‘Moeten we doorvoet­bal­len als er iemand van ons op de ic komt?’

  Trainer Roger Schmidt van PSV maakte zich na afloop van Vitesse-PSV zorgen om de corona-situatie bij PSV. Inmiddels zijn 8 van de 27 leden van de A-selectie van de Eindhovense club besmet of besmet geweest en maandag staat de volgende testronde weer op het programma. ,,Je moet als trainer niet teveel nadenken over dingen waar je geen invloed op hebt, maar ik maak me wel zorgen om de gezondheid van mijn spelers en hun familie”, zei de coach tijdens de persconferentie na het duel met de Arnhemmers.
 3. Forse hap uit winst Signify door coronacrisis; Eindhovens lichtbedrijf verkent NOW-staatssteun
  UPDATE

  Forse hap uit winst Signify door coronacri­sis; Eindhovens lichtbe­drijf verkent NOW-staats­steun

  EINDHOVEN - Signify heeft flink last van de coronacrisis. Het Eindhovense lichtbedrijf zag de winst onderaan de streep het afgelopen kwartaal met bijna veertig procent dalen naar 27 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Ook de verkopen liepen terug. Signify overlegt met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de mogelijkheden voor NOW-staatssteun.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven