De paviljoens De Beken van de instelling Sint Annaklooster op landgoed Eikenburg in Eindhoven krijgen een houten uitstraling. Het ontwerp is van architectenbureau De Loods uit Aarle-Rixtel. Hier worden straks het kantoor, logeerhuis en hospice In Via en hospice De Regenboog gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
De paviljoens De Beken van de instelling Sint Annaklooster op landgoed Eikenburg in Eindhoven krijgen een houten uitstraling. Het ontwerp is van architectenbureau De Loods uit Aarle-Rixtel. Hier worden straks het kantoor, logeerhuis en hospice In Via en hospice De Regenboog gevestigd. © Architectenbureau De Loods/Sint Annaklooster

Sint Annaklooster vernieuwt hospice en logeerhuis op Eikenburg in Eindhoven

EINDHOVEN - Logeerhuis en hospice In Via, hospice De Regenboog en het kantoor van zorginstelling Sint Annaklooster worden de komende jaren bijeengebracht in vernieuwde paviljoenen op landgoed Eikenburg in Eindhoven. 

Fase één, de verbouwing van het voormalige inloophuis De Eik kan snel van start gaan. Het vertrek van De Eik naar het Klein Tongelreplein is een van de aanleidingen voor de herverdeling van alle activiteiten van Sint Annaklooster, vertelt directeur Anita Schavemaker. Toen ook nog duidelijk werd dat Pleinschool Helder in 2021 verhuist naar nieuwbouw bij het Joriscollege aan de Roostenlaan, konden de plannen gemaakt worden voor de paviljoens Bij-, Voor- en Schoonbeek.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven