Koning Willem-Alexander bracht vorig jaar een bezoek aan de truckassemblagefabriek van het door de coronapandemie getroffen DAF in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander bracht vorig jaar een bezoek aan de truckassemblagefabriek van het door de coronapandemie getroffen DAF in Eindhoven. © DAF Trucks

Slecht jaar voor DAF: winst bijna gehalveerd

EINDHOVEN - Corona heeft DAF in financieel opzicht een slecht jaar bezorgd. De omzet van de Eindhovense truckfabrikant daalde in 2020 met zowat een kwart. De winst halveerde bijna. Dat blijkt uit het jaarverslag dat DAF bij de Kamer van Koophandel heeft gedeponeerd.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven