Op de binnenplaats van de gebouwen aan het Stadhuisplein, de Wal en de Begijnenhof in Eindhoven heeft sloopbedrijf Heezen al groot materieel opgebouwd voor de sloop.
Volledig scherm
Op de binnenplaats van de gebouwen aan het Stadhuisplein, de Wal en de Begijnenhof in Eindhoven heeft sloopbedrijf Heezen al groot materieel opgebouwd voor de sloop. © Michel Theeuwen

Sloop pand MO Stadhuisplein in Eindhoven begint maandag

EINDHOVEN - De sloop van het voormalige gemeentepand op Stadhuisplein nummer 6 in Eindhoven gaat maandag beginnen. Dat is vroeg, omdat over de bouwmogelijkheden nog de nodige discussies gevoerd moeten worden. Maar eigenaar GEVA BV wil niet het risico lopen dat er gevaarlijke situaties ontstaan rond de leegstaande panden. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven