Vijf panden aan de Sint-Catharinastraat in Eindhoven staan op instorten. Ze worden gesloopt voor nieuwbouw door woningcorporaties Trudo.
Volledig scherm
PREMIUM
Vijf panden aan de Sint-Catharinastraat in Eindhoven staan op instorten. Ze worden gesloopt voor nieuwbouw door woningcorporaties Trudo. © Rene Manders/DCI Media

Sloop slechte panden Catharinastraat in Eindhoven stilgelegd; losbikken woning buren levert veel overlast op

EINDHOVEN - De sloop van de vijf  panden aan de Sint-Catharinastraat in Eindhoven is stilgelegd. De in slechte staat verkerende huizen van Trudo blijken moeilijk te scheiden van de woning van de buren. Dat kost meer tijd, ook omdat dat gepaard gaat met nogal wat overlast. 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Mannen zouden juist heel veel kunnen leren van het vrouwenvoetbal
  PREMIUM
  Column

  Mannen zouden juist heel veel kunnen leren van het vrouwen­voet­bal

  ‘Ach, het niveau zou waarschijnlijk toch zijn tegengevallen’, stelde de voetbaltrainer van onze 7-jarige toen ik vertelde dat ik op het nippertje kaartjes was misgelopen voor de Champions League-finale voor vrouwen in Eindhoven afgelopen zaterdag. Hij bedoelde het goed, maar ik hoorde ook twijfel in zijn stem. Alsof hij al min of meer vermoedde dat hem nu enige feministische hoon te wachten stond.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven