Een verdeelstation van Enexis in Eindhoven. Met als inzet het deel van de regio waar de wachtlijst voor nieuwe stroomaansluitingen waarschijnlijk niet kan worden weggewerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een verdeelstation van Enexis in Eindhoven. Met als inzet het deel van de regio waar de wachtlijst voor nieuwe stroomaansluitingen waarschijnlijk niet kan worden weggewerkt. © Rob Engelaar

Slot gaat bijna van stroomnet, maar het blijft knellen in Brabant: ‘Waarschijnlijk kunnen we niet iedereen op de wachtlijst helpen’

EINDHOVEN - Het slot gaat bijna van het Brabantse stroomnet, maar naar verwachting kan niet overal elk bedrijf of energiepark dan ook meteen worden aangesloten. In een deel van Eindhoven, Veldhoven en in de Kempen blijft het knellen.

  1. Er staat geen maat op zaalvoetballers FC Eindhoven; plaatsing kampioenspoule is al zeker

    Er staat geen maat op zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven; plaatsing kampioens­pou­le is al zeker

    Met nog vier duels voor de winterstop te gaan blijven de zaalvoetballers van FC Eindhoven ongeslagen. Na de 4-0 winst op AGOVV bezit de formatie van coach Jan Vogels het maximaal aantal punten van 24 uit acht duels. De kampioenspoule, die meteen na de winterstop aanvangt, is inmiddels bereikt. Zondag wacht alweer de volgende tegenstander als FC Marléne naar het Eindhovense Indoor Sportcentrum komt (aanvang 16.00 uur).

In samenwerking met indebuurt Eindhoven