Woningbouwplan van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling voor de locatie van het oude politiebureau aan de Koning Arthurlaan in de Woenselse buurt Jagershoef in Eindhoven. Binnenkort start de sloop van het bureau.
Volledig scherm
PREMIUM
Woningbouwplan van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling voor de locatie van het oude politiebureau aan de Koning Arthurlaan in de Woenselse buurt Jagershoef in Eindhoven. Binnenkort start de sloop van het bureau. © Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling

Snel sloop oude politiebureau Koning Arthurlaan in Jagershoef, Eindhoven

EINDHOVEN - De verkoop van de nieuw te bouwen eengezinswoningen aan de Koning Arthurlaan in Eindhoven loopt goed, de interesse is groot. Het bestemmingsplan voor de twintig woningen met tuin gaat nu de procedure in. Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling hoopt voor de zomer van 2021 te kunnen beginnen met bouwen. 

  1. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven