Fight Cancer, SportCity, Slam! en Global Media & Entertainment organiseerden een spinningmarathon in Nederland om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ook in de Eindhovense Gerarduskerk werd gespint.
Volledig scherm
Fight Cancer, SportCity, Slam! en Global Media & Entertainment organiseerden een spinningmarathon in Nederland om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ook in de Eindhovense Gerarduskerk werd gespint. © Charlotte Verhagen/DCI Media

Spin for Life-deelnemers sponsoren kankeronderzoek door de longen uit hun lijf te trappen

EINDHOVEN - De stichting Fight Cancer wil mensen inspireren in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Swim to Fight cancer kennen we al langer, maar nu was er voor het eerst Spin for Life! In de Stratumse Gerarduskerk deden zo’n 85 deelnemers mee.

 1. Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken

  PSV raakte in een memorabele week de regie op veel fronten kwijt en gaat daardoor aangeslagen naar AZ. De club verloor versneld en toch nog onverwacht trainer Ruud van Nistelrooij, die volgens de directie door kon en komend seizoen trainer zou blijven. Intern klinken ook andere geluiden, namelijk dat de zaak na zondagavond simpelweg niet meer te redden was. Waar is het nou precies misgegaan?
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven