Ruim duizend parachutisten worden zaterdag gedropt boven de Ginkelse heide bij Ede. Zij vertrokken in Eindhoven.
Volledig scherm
Ruim duizend parachutisten worden zaterdag gedropt boven de Ginkelse heide bij Ede. Zij vertrokken in Eindhoven. © Vliegbasis Eindhoven

Spotplaats bij Eindhoven Airport overvol bij opstijgen vliegtuigen Market Garden

BEVRIJDING 75 JAAREINDHOVEN - De Spottersweg aan de rand van Eindhoven Airport en Vliegbasis Eindhoven was zaterdagmiddag overvol. De herdenking van Operatie Market Garden ligt hieraan ten grondslag. Rijen vol liefhebbers keken hoe de vliegtuigen rond 14.15 uur opstegen in Eindhoven.

 1. Signify ziet verkopen dalen maar Eindhovens lichtbedrijf kan vraag naar 'coronakiller’ niet aan
  PREMIUM
  UPDATE

  Signify ziet verkopen dalen maar Eindhovens lichtbe­drijf kan vraag naar 'coronakil­ler’ niet aan

  EINDHOVEN - De verkopen bij het Eindhovense lichtbedrijf hebben de afgelopen drie maanden een forse dreun opgelopen. Er werd minder verkocht aan consumenten en bedrijven. De voormalige lichttak van Philips noteert toch een stijgende omzet en winst dankzij een overname vlak voordat de coronapandemie losbarstte. Het bedrijf kan ondertussen de vraag naar ‘anti-corona-lampen’ niet aan.
 2. Buurt opgelucht: betrokken bij de dood van haar huisgenoot of niet, Eindhovense moet huurwoning uit

  Buurt opgelucht: betrokken bij de dood van haar huisgenoot of niet, Eindhoven­se moet huurwoning uit

  EINDHOVEN - Nachtelijk lawaai, vreemde figuren in de tuin die dagenlang dronken, open vuur waarvan de vlammen boven de schutting uit sloegen en dreigementen in wartaal op straat. Een totaalpakket aan ergernissen en overlast kregen bewoners van de Eindhovense Sparrenstraat van een buurtgenote (61). Het dieptepunt volgde in juli; toen werd de vrouw opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van haar huisgenoot.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven