Op zaterdagavond 26 november vond een paardenspringwedstrijd klassieke stijl plaats. 130 met barrage in de binnenbak 'zoals vroeger'.
Volledig scherm
Op zaterdagavond 26 november vond een paardenspringwedstrijd klassieke stijl plaats. 130 met barrage in de binnenbak 'zoals vroeger'. © Bert Jansen/DCI Media

Springwedstijd Eindhovense Manege net zo gezellig als vroeger

EINDHOVEN - Hoe veel ‘beter’ was het ‘vroeger’? Gezeten aan de bar van de Eindhovense Manege aan de Roostenlaan, vroegen Henk van de Pol en Frans Wijlaars zich dat een aantal jaar geleden eens af. Het resulteerde in de organisatie van ‘een concourske zoals het vroeger was’ en zaterdag vond daarvan de derde editie plaats.

  1. Dit staat PSV de komende maanden op transfergebied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak
    PREMIUM

    Dit staat PSV de komende maanden op transferge­bied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak

    Na het transfervuurwerk van deze winter trekken de rookwolken boven het Philips Stadion langzaam maar zeker op. PSV heeft de selectie weer rond, al zijn er nog vraagtekens over het niveau van een aantal spelers en de kern die zij vanaf nu onder trainer Ruud van Nistelrooij kunnen vormen. PSV verloor met Cody Gakpo en Noni Madueke veel dreiging en rendement en het is de vraag of Thorgan Hazard of de anderen dat kunnen opvangen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven