Stadhuisplein gaat weer laag en los met Isimat: 'Come on Peesjevee'

VIDEOEINDHOVEN - De fans die er twee en drie jaar geleden ook bij waren konden 'm direct meezingen. Al zal iedere PSV'er de hit van Nicolas Isimat-Marin inmiddels wel kennen. Het Stadhuisplein ging maandagavond weer helemaal los op 'Come on Peesjevee'. 

Volledig scherm
Luuk de Jong tijdens de huldiging, met recht Nicolas Isimat-Mirin. © ANP Pro Shots

Het was één van de vele hoogtepunten van het kampioensfeestje op het Stadhuisplein. Een uur lang stonden de PSV'ers en hun staf op het balkon van het stadhuis. Ze werden onthaald met tientallen fakkels en rookbommen. 

,,Iedereen op de grond. Down, down, down!'' Toen die woorden van Isimat klonken wist de echte PSV'er hoe laat het was. 'Come on Peesjevee, come on Peesjevee' klok het uit tienduizenden kelen. En ook zijn medespelers zongen lekker mee. 

Isimat bedankte hen ook na zijn lied. ,,De groep was perfect dit jaar.''

Remix

Voor de echte liefhebbers: Isimat heeft ook een eigen remix, gemaakt na het kampioenschap in 2015: 

Volledig scherm
Supporters van PSV gaan door de knieën op het Stadhuisplein. © Bart-Jan van Rooij
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Recensie: de zuiverheid van Jean-Guihen Queryas en Alexandre Tharaud
    PREMIUM

    Recensie: de zuiverheid van Jean-Gui­hen Queryas en Alexandre Tharaud

    Ze zien eruit als jonge knulletjes, klein, tenger en gretig, een korte broek zou ze bij wijze van spreken niet misstaan. Toch zijn Jean-Guihen Queryas en Alexandre Tharaud beiden de vijftig gepasseerd. Ze zijn leeftijdloos, op hun honderdste zal wellicht hun haarkleur, maar zeker niet hun speelstijl aan jeugdigheid hebben ingeboet. Beiden waren ooit een belofte, beiden maakten de verwachtingen waar. Ze freewheelen tussen oude en nieuwe muziek op bijbehorende instrumenten, zijn tuk op het experiment, ze zoeken in hun carrière zowel de verbinding als het solistendom.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven