Het kantorengebied aan de noordkant van station Eindhoven Centraal waar in de ogen van het stadsbestuur een congrescentrum moet komen.
Volledig scherm
Het kantorengebied aan de noordkant van station Eindhoven Centraal waar in de ogen van het stadsbestuur een congrescentrum moet komen. © Google Streetview

Stadsbestuur Eindhoven: congrescentrum bij station

EINDHOVEN - Een ingestorte congresmarkt of niet, het Eindhovense stadsbestuur zet de plannen voor een nieuwe congrescentrum door. Als het aan wethouder Stijn Steenbakkers (CDA) van economische zaken ligt, komt dat ‘conference center’ vlakbij het station, in het plan Stationsknoop-XL.   

  1. Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Het is de drukste periode van het jaar bij PSV. De hele club moet de focus op het winnen van wedstrijden zien te houden, terwijl na een trits aan veranderingen nog een paar stevige mutaties in aantocht zijn. De start van het seizoen brengt voor elk team druk met zich mee en voor PSV komen er nu reizen naar Europese uitwedstrijden en vuurwerk op de transfermarkt bij. In aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo moet trainer Roger Schmidt hoofd koel zien te houden en zijn selectie klaarstomen voor de jaarlijkse klus op het Twentse kunstgras. Wat speelt er momenteel allemaal?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven