Volledig scherm
PREMIUM
Koningin Maxima vertrekt na een werkbezoek aan het Protonentherapiecentrum in Groningen. Daar gaf ze een statement over het overlijden van haar zus Ines. Het is het eerste publieke optreden van de vorstin na het overlijden van haar zus. © ANP

Stigmama: Maximale openheid

BlogEen paar jaar geleden besloot ik om open te zijn over wat ik allemaal meemaak. Over hoe ik me voel(de) en over wat ik met mijn bijzonder bijzondere kinderen meemaak(te). 

Niet om mezelf in de etalage te zetten of om als een soort kermisattractie bekeken te worden. En ook niet om aandacht te genereren voor mezelf. Nee, ik wilde delen met anderen wat ik had meegemaakt om anderen herkenning te laten vinden in mijn verhalen en om bepaalde taboes te doorbreken. De jaren daarvoor had ik mijn kaken stijf op elkaar gehouden over, onder andere, mijn psychische klachten omdat ik enorm bang was om door de mand te vallen. Dat men zou weten dat ik niet zo'n sterke vrouw was als dat ik er uit zag.

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
6980 stemmen