Volledig scherm
PREMIUM

Stigmama: Voor spek en bonen

BLOGJongste is een ijverig baasje. Als hij een dagje vrij van school heeft, maar ook na schooltijd en in het weekend, ziet hij, altijd uit zichzelf, allerhande klusjes die in het huishouden gedaan kunnen worden of die zouden moeten worden gedaan. 

Hij ziet ze niet alleen, hij wil ze ook gelijk samen oppakken of doet ze uit eigen beweging. Zo moeten we van hem regelmatig het ontplofte bureau van zijn broer opruimen, de was opvouwen, de afwasmachine uitruimen en oh ja, we kunnen ook nog wel even de stoep voor het huis vegen en de auto's uitzuigen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven