Zwijsen College
Volledig scherm
© Zwijsen College

Studenten Fontys halen kwartfinale roboticawedstrijd VS

EINDHOVEN - Team Rembrandts, met onder meer studenten van Fontys, heeft in de Verenigde Staten de kwartfinale van een roboticawedstrijd gehaald.

 1. PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen
  PREMIUM

  PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen

  PSV is ontstemd en teleurgesteld dat commotie is ontstaan over een mogelijk nieuw boek over de eerder dit jaar overleden clubicoon Willy van der Kuijlen. In een column van journalist Henk Mees in het Brabants Dagblad wordt aangegeven dat de clubleiding van PSV een nieuw boek ‘niet nodig en noodzakelijk’ vindt. Dat is schriftelijk gemeld aan de leiding van uitgeverij Kick, die de Eindhovense club benaderd had om hiervoor samen op te trekken.
 2. Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

  Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

  Roger Schmidt was donderdagavond teleurgesteld over het verlies van PSV tegen AS Monaco. De 2-1 nederlaag in eigen huis deed hem pijn. ,,Ik denk dat het een goede wedstrijd van ons was en dat we vaak op hun goal geschoten hebben, maar we waren niet effectief genoeg. We deden het tactisch na rust goed en waren sterk in het pressen. De eindpass in de aanval was niet altijd goed.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven