Studenten Ruben Scheuermann (links) en Thijs Vriezekolk (rechts) mogen met hun zelf ontworpen producten exposeren tijdens de Milaan Design Week
Volledig scherm
Studenten Ruben Scheuermann (links) en Thijs Vriezekolk (rechts) mogen met hun zelf ontworpen producten exposeren tijdens de Milaan Design Week © FotoMeulenhof

Studenten Koning Willem I College Den Bosch brengen eigen ontwerpen tot leven in Milaan

EINDHOVEN / VALKENSWAARD - Meedoen aan een designwedstrijd van school met als hoofdprijs: exposeren op de Milaan Design Week 2020. Zes studenten van het Koning Willem 1 College (KW1C) in Den Bosch is het gelukt om die prijs binnen te halen.

 1. PSV krijgt vanuit de KNVB geen extra hulp: duel met ADO moet doorgaan
  PREMIUM

  PSV krijgt vanuit de KNVB geen extra hulp: duel met ADO moet doorgaan

  PSV beleeft een van de meest turbulente weken ooit in de clubgeschiedenis. Ongeveer de halve selectie is door corona-besmettingen en blessures niet inzetbaar en de ploeg van Roger Schmidt werkt desondanks in rap tempo een aantal belangrijke wedstrijden af. Een vraag aan de KNVB om ADO-thuis van zondag uit te stellen vanwege alle problemen én om de kans op een goed Europees resultaat volgende week (uit bij PAOK Saloniki) te vergroten, werd door de voetbalbond afgewezen.
 2. Schmidt beslist pas zondag over PSV-basis tegen ADO: ‘Spelers worden in deze tijd zelfs uit het vliegtuig gehaald’

  Schmidt beslist pas zondag over PSV-basis tegen ADO: ‘Spelers worden in deze tijd zelfs uit het vliegtuig gehaald’

  Bij PSV kraakt de selectie in zijn voegen, door blessures en corona-gerelateerde problemen. Toch wist de ploeg donderdagavond een belangrijke zege te boeken bij Omonia Nicosia en is er ook vertrouwen dat zondag in het Philips Stadion tegen ADO een goed resultaat kan worden gepakt. ,,Het marcheert nog bij ons”, zei trainer Roger Schmidt. ,,Dat was tegen Omonia ook te zien, in een heel moeilijke wedstrijd. Tot het eind hebben we gestreden en toonden we mentaliteit.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Dit huis in Prinsenbeek jaagt je de stuipen op het lijf met Halloween
  Play

  Dit huis in Prinsen­beek jaagt je de stuipen op het lijf met Halloween

 2. Samenvatting: Helmond Sport - MVV Maastricht
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: Zoon Mark van Bommel doet Helmond Sport in slotsecon­de pijn

  30 oktober