Ruud Habraken en zijn vrouw Karla zijn de huidige bewoners van de woning op Julianastraat 2 in Nuenen, het vroegere huis van de opa en oma van verslaggever Yolanda Neijts.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Habraken en zijn vrouw Karla zijn de huidige bewoners van de woning op Julianastraat 2 in Nuenen, het vroegere huis van de opa en oma van verslaggever Yolanda Neijts. © Rene Manders/DCI Media

Terug naar het huis van mijn grootouders: ‘Die keuken was echt zo groot als in mijn herinnering’

HET GEBOORTEHUISNUENEN - Wie vanaf de Boordseweg in Nuenen de Julianastraat inrijdt, ziet aan de rechterkant een mooi oud huis. Die zijn er meer in Nuenen, maar toch is het bijzonder. Voor mij in ieder geval, want het is de vroegere woning van mijn opa en oma.

 1. Ruud van Nistelrooij wil nog even nagenieten en hoopt dinsdag met PSV spaarrente te innen
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij wil nog even nagenieten en hoopt dinsdag met PSV spaarrente te innen

  PSV-FC Emmen was voor de Eindhovenaren een bijna ideale aanloop voor de Eindhovenaren richting het Champions League-duel met AS Monaco van dinsdag. Trainer Ruud van Nistelrooij beaamde dat, maar hield een nare smaak over van de tegengoal en een fase na rust. ,,Met het vele wisselen werd het wat onrustig. Je hoopt voor een vol stadions nog een paar goals meer te maken, maar we moeten ook respect hebben voor FC Emmen dat bleef voetballen.”
 2. Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV heeft in de uitwedstrijd tegen Willem II op een goede manier het nieuwe seizoen ingeluid. Tegen de buur uit Tilburg werd het 1-1 en waren de beloften van trainer Adil Ramzi behoorlijke delen van de wedstrijd in staat om prima partij te bieden tegen een van de kampioenskandidaten in de Keuken Kampioen Divisie. Wat bijvoorbeeld Mathijs Tielemans op de mat kon leggen, was naar Jong PSV-begrippen meer dan goed.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven