Volledig scherm
© Jan Linders Supermarkten

Terugroepactie vleeswaren Jan Linders vanwege mogelijke besmetting Listeria-bacterie

EINDHOVEN - Jan Linders roept enkele vleeswaren terug vanwege mogelijke besmetting met de Listeria-bacterie. Het gaat om zes producten van het merk Wahid. De vleeswaren zijn uit de schappen gehaald.

De supermarktketen schrijft in een bericht dat klanten worden gevraagd de vleeswaren niet te eten en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde winkel. 

Het gaat om verpakkingen van 125 gram: Halal kipfilet provence, Halal kipfilet naturel, Halal kalkoenham, Halal kip boterhamworst, Halal rundercervelaat en Halal rundersalami. Op de site zijn de exacte artikelnummers te lezen.

Eind vorige week werd bekend dat drie ouderen zijn overleden als gevolg van besmetting met de listeriabacterie. Verder kreeg een vrouw een miskraam. Supermarkten en groothandels als Aldi, Bidfood, Jumbo, Sligro en Versunie begonnen al een terugroepactie.

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8967 stemmen