Volledig scherm
Een blik op het publiek :-) © www.facebook.com/hoversphotography

The Flying Dutch keert terug naar Zuidoost-Brabant, maar de locatie blijft nog even geheim (video)

EINDHOVEN/EERSEL - Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt in 2017 het dancefestival The Flying Dutch plaats. Net als in voorgaande jaren komt het festival ook naar Zuidoost-Brabant.

Waar precies in de regio The Flying Dutch op 3 juni 2017 neerstrijkt, wordt nog even geheim gehouden door de organisatie, Alda Events. Afgelopen keer vond het festival plaats op het E3-strand in Eersel. Na afloop van het evenement ontstond een verkeerschaos. Vanwege een slechte doorstroming op het terrein stonden bezoekers soms urenlang vast. Flying Dutch werd bezocht door 40.000 bezoekers, 10.000 meer dan op Strijp-S in het jaar ervoor.

Eindhoven
In de nieuwsbrief van de organisatie wordt Eindhoven, naast Rotterdam en Amsterdam als locatie genoemd. Of het festival terugkeert naar deze stad, wil een woordvoerster niet zeggen.

De voorverkoop voor het succesvolle festival start op 27 januari. De line up wordt binnenkort bekendgemaakt, aldus de organisator.

Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt in 2017 het dancefestival The Flying Dutch plaats. Net als in voorgaande jaren komt het festival ook naar Zuidoost-Brabant. Waar precies wil de organisator Alda Events nog even geheim houden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven