The New Block, 'clubhuis' voor circulair bouwen, op Strijp-S aan de Glaslaan/Torenallee in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
The New Block, 'clubhuis' voor circulair bouwen, op Strijp-S aan de Glaslaan/Torenallee in Eindhoven. © The New Block/Buro Kade

The New Block Strijp-S Eindhoven, clubhuis voor circulair bouwen

EINDHOVEN - De thuisbasis of clubhuis voor iedereen die over circulariteit mee wil denken en praten. Dat moet The New Block op Strijp-S in Eindhoven worden. Tijdens de online Dutch Design Week is hier de eerste activiteit.  

 1. Lezersbrieven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet
  LEZERSBRIEVEN

  Lezersbrie­ven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet

  Het laten landen van een helikopter op Mars en hiermee ook een mogelijke testvlucht maken getuigt van een knap staaltje wetenschap en techniek (ED 12-4). Maar wat hebben we er eigenlijk te zoeken? Hier op aarde heeft de mens er al een gigantische puinhoop van gemaakt. De lucht, de bodem, onze zeeën en oceanen; ze zijn allemaal ernstig vervuild. Het regenwoud is voor een groot deel gekapt en de bodem is leeg getrokken. Er zijn en worden de meest gruwelijke oorlogen uitgevochten, waarbij niets of niemand wordt ontzien. Hebzucht, macht, winst en nooit genoeg, dat is waar het om draait. Maar lang niet iedereen profiteert. De welvaart en de macht is vreselijk ongelijk verdeeld.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Verstappen wint gevecht met Hamilton bij start op nat Imola
  Play

  Verstappen wint gevecht met Hamilton bij start op nat Imola

 2. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het