Theo Maassen in zijn nieuwste show 'Situatie Gewijzigd'.
Volledig scherm
Theo Maassen in zijn nieuwste show 'Situatie Gewijzigd'. © Erik Smits

'Theo Maassen zegt wat anderen denken'

EINDHOVEN - Recensies van de nieuwste voorstelling 'Situatie Gewijzigd' van cabaretier Theo Maassen waren vaak kritisch. Maar zondagavond waren de bezoekers in het Parktheater allemaal positief.

 1. Nieuwe show van Theo Maassen: het mag wel een onsje minder met die lange tenen
  PREMIUM
  recensie

  Nieuwe show van Theo Maassen: het mag wel een onsje minder met die lange tenen

  Theo Maassen (52) zit in de hoek waar de klappen vallen. Hij is immers ‘een witte heteroseksuele man van middelbare leeftijd’ en dan heb je anno 2019 wel wat uit te leggen. In zijn nieuwe voorstelling Situatie Gewijzigd neemt hij daar eens goed de tijd voor. Ook al weet hij ‘dat alles wat ik doe en zeg een abrupt einde van mijn carrière kan betekenen’ - de cabaretier kiest bepaald niet voor underdogpositie. En in zelfcensuur heeft hij nooit uitgeblonken.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven