Coronaproof kantoor bij ASML.
Volledig scherm
PREMIUM
Coronaproof kantoor bij ASML. © Kees Martens/DCI Media

‘Thuiskantoor’ blijft bij grote bedrijven in de regio, ook na corona

EINDHOVEN/HELMOND - ASML trapt op de rem bij de bouw van nieuwe kantoorpanden, Rabobank gaat versneld kantoorlocaties sluiten en ook VGZ en Philips willen vasthouden aan meer werken vanuit huis. Het kantoor wordt straks de plek om te vergaderen, te brainstormen en klanten te ontvangen.  

 1. Dit is wat je moet weten over het coronavaccin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmettelijkheid’

  Dit is wat je moet weten over het coronavac­cin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmette­lijk­heid’

  Nu de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant zonden wij maandagavond een livegesprek uit waarin infectioloog Heidi Ammerlaan (Catharina Ziekenhuis in Eindhoven), viroloog Ab Osterhaus, Ciska Scheidel (directeur publieke gezondheid ministerie VWS) en journalist Chris van Mersbergen antwoord gaven op vragen van onze lezers.
 2. 5 tips voor veilig thuiswerken
  Exploit

  5 tips voor veilig thuiswer­ken

  Thuiswerken is de nieuwe norm voor veel mensen, en klinkt als dé oplossing om verdere verspreiding van het coronavirus te vertragen. Vanuit de woonkamer werken brengt echter risico’s met zich mee. Op de werkvloer zijn tal van maatregelen genomen om veilig en verantwoord te werken. De meeste huishoudens hebben thuis hun zaakjes niet zo goed op orde. Gelukkig is daar met een paar eenvoudige aanpassingen iets aan te doen. In dit artikel geven we je 5 tips zodat je zonder zorgen thuis kunt werken tijdens de coronacrisis.
 3. Actiegroep wil demonstreren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  Actiegroep wil demonstre­ren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  EINDHOVEN - De actiegroep die aan de wieg stond van de demonstratie die zondag in Amsterdam volledig escaleerde wil komende zondag demonstreren in Eindhoven. Nederland in Verzet (weg met dit kabinet) heeft een demonstratie aangemeld bij de gemeente, laat een woordvoerder desgevraagd weten. Of er toestemming komt, besluit burgemeester John Jorritsma later deze week. Eerder werd bekend dat ook Pegida zondag in Eindhoven wil demonstreren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Kun je na een vaccinatie nog corona krijgen?
  Play

  Kun je na een vaccinatie nog corona krijgen?

 2. Elfstedentocht eert alsnog winnaressen na ontbreken vrouwenklassement
  Play

  Elfsteden­tocht eert alsnog winnares­sen na ontbreken vrouwen­klas­se­ment