Aquarel van Mark M., de Weertse politieagent die ervan wordt verdacht gevoelige informatie te hebben verkocht aan criminelen. De 28-jarige rechercheur werkte sinds 2009 bij de politie en zit in voorarrest.
Volledig scherm
Aquarel van Mark M., de Weertse politieagent die ervan wordt verdacht gevoelige informatie te hebben verkocht aan criminelen. De 28-jarige rechercheur werkte sinds 2009 bij de politie en zit in voorarrest. © Nederlandse Freelancers

Tikfout OM-medewerker leidde tot blunder politiemol Mark M.

EINDHOVEN - Een typefout door een medewerker van het Openbaar Ministerie (OM) heeft er begin deze maand toe geleid dat politiemol Mark M. werd vrijgelaten. 

0 reacties

  1. Waarom een terugkeer van Mohamed Ihattaren naar PSV bijna niet voor te stellen is
    PREMIUM
    OPINIE

    Waarom een terugkeer van Mohamed Ihattaren naar PSV bijna niet voor te stellen is

    Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven