Op het terrein van de Grote Beek GGzE in Eindhoven zijn 12 tiny houses geplaatst door coöperatie Trudo. De woningen zijn bedoeld voor cliënten die toe zijn aan zelfstandig wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het terrein van de Grote Beek GGzE in Eindhoven zijn 12 tiny houses geplaatst door coöperatie Trudo. De woningen zijn bedoeld voor cliënten die toe zijn aan zelfstandig wonen. © DCI Media

Tiny houses op Grote Beek in Eindhoven voor GGzE-cliënten op weg naar ‘grote boze buitenwereld’

EINDHOVEN - Cliënten van de GGzE kunnen een nieuwe stap zetten op weg naar zelfstandigheid, maar wel in de 'luwte’ op landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Daarvoor heeft woningcorporatie Trudo twaalf tiny houses geplaatst aan de Dr. Poletlaan op het terrein. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven