Sterrenkoks maken 300 maaltijden voor zorgmedewerkers. In de keuken staan Morris Middelweerd, Gerard Wollerich, Frank van de Ven, Bart Haans, Rob van der Veeken, Dick Middelweerd (vlnr.) en ervoor Simon de Wit.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenkoks maken 300 maaltijden voor zorgmedewerkers. In de keuken staan Morris Middelweerd, Gerard Wollerich, Frank van de Ven, Bart Haans, Rob van der Veeken, Dick Middelweerd (vlnr.) en ervoor Simon de Wit. © Kees Martens/DCI Media

Topkoks zetten 3000 zorgmedewerkers in Eindhoven en omgeving een lekker kostje voor

EINDHOVEN - De werkdagen van enkele topkoks uit Eindhoven en omgeving zien er even totaal anders uit dan ze gewend zijn. Maar liefst 3000 maaltijden bereiden ze de komende twee weken voor zorgprofessionals. Maandag, op de eerste dag begonnen ze met 300 porties, bedoeld voor medewerkers en hun gezin van Archipel Zorggroep, Vitalis en het Catharina Ziekenhuis.

  1. Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax
    PREMIUM

    Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax

    Nieuweling Joey Veerman was donderdagavond de meevaller bij PSV, dat in een bekerwedstrijd in eigen huis met wat pijn en moeite afrekende met Telstar (2-1). Mede door een mispeer van Joël Drommel, die na het moment even keek alsof hij zijn laatste oortje had versnoept. Nu wacht zondag Ajax, in een wedstrijd die misschien wel cruciaal wordt voor het al dan niet slagen van het project-Schmidt bij PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven