Het Veemgebouw op Strijp-S in 1951, met de televisiezendmast en zogenaamd Vipre-bussen die onder andere werknemers uit België naar Philips in Eindhoven brachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Veemgebouw op Strijp-S in 1951, met de televisiezendmast en zogenaamd Vipre-bussen die onder andere werknemers uit België naar Philips in Eindhoven brachten. © Eindhoveninbeeld.com

Torentje komt terug op Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven

EINDHOVEN - Als alles meezit kan de opbouw van 39 woningen boven op het Veemgebouw op Strijp-S in januari volgend jaar beginnen. Ook komt er een horecagelegenheid op het dak.  En corporatie Trudo laat aan de kant van de Beukenlaan bovendien een torentje terugkomen op het oude Philipspand. 

  1. Scheepers open over selectieplannen FC Eindhoven: ‘Een van de beste backs, en wij willen hem houden’
    PREMIUM

    Scheepers open over selectie­plan­nen FC Eindhoven: ‘Een van de beste backs, en wij willen hem houden’

    FC Eindhoven strijdt momenteel nog vol voor play-offvoetbal. Toch is de club op de achtergrond ook al druk bezig met volgend seizoen: de huidige spelersgroep telt elf aflopende (huur)contracten. In een open gesprek onthult technisch manager Marc Scheepers de selectieplannen zoals ze er nu liggen. Van de vier contracten met een verlengoptie is er recent maar één gelicht.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven