Volledig scherm
© Thinkstock

Treinen rijden weer tussen Eindhoven en Sittard na grote sein- en wisselstoring

updateEINDHOVEN - Door een sein- en wisselstoring was er donderdagmiddag en -avond geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven Centraal en Sittard. Vrijdag is de verstoring opgelost en rijdt alles weer volgens normale dienstregeling.

 1. Schmidt voorziet voetbalgevecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

  Schmidt voorziet voetbalge­vecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

  PSV-trainer Roger Schmidt vernam woensdag rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan donderdag voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”
 2. Verdachten van dronken kloppartij na ongeluk op Stratumseind hebben ‘helemaal niks gedaan’
  PREMIUM

  Verdachten van dronken kloppartij na ongeluk op Stratum­seind hebben ‘helemaal niks gedaan’

  DEN BOSCH - De officier van justitie kan er niet bij. Een Limburgs echtpaar en een zwager zijn flink te pakken genomen door ‘een groep Marokkanen’ na een botsing bij het Stratumseind, zeggen ze in de rechtbank. Maar destijds, maart 2018, wilden ze absoluut niets tegen de politie zeggen. Vreemd. Of zou het toch zo zijn dat juist het drietal vreselijk in de fout ging, dronken begon te vechten, een auto vernielde en er vandoor ging?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven