Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Mendel en zijn vrouw Susan zijn nog altijd behoorlijk chagrijnig als ze terugdenken aan hun treinrit en de manier waarop de NS met hen is omgegaan. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Treinrit Jaap en Susan ontaardt in horroruitje

BREDA - Bekneld raken tussen de deuren van de trein en ook nog eens getracteerd worden op een boete. Hoe de treinrit van een Bredaas stel uitliep op een horroruitje. 

Iedereen die weleens met de fiets op de trein heeft willen stappen, kent waarschijnlijk het probleem. Welke wagon moet je hebben, want je mag zomaar niet overal met je fiets instappen. Jaap Mendel (59) en zijn vrouw Susan kunnen er over meepraten. Hun treinrit van Breda naar Eindhoven verliep, op z'n zachtst gezegd, anders dan gedacht.  

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven