Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Treinverkeer tussen Eindhoven en Weert hersteld

UpdateEINDHOVEN - Tussen de treinstations van Eindhoven en Weert rijden de treinen weer. Een groot deel van de middag reden er geen sprinters en minder intercity's. Reden was een sein- en overwegstoring.

Dat meldt de NS. Er reden vanmiddag zo'n twee en een half uur lang stopbussen tussen Eindhoven, Geldrop, Heeze, Maarheeze en Weert

De extra reistijd waarmee rekening gehouden diende te worden, bedroeg meer dan zestig minuten. Gelukkig is dat nu opgelost.

Het was de derde storing op dit traject deze week.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stigmama: naar de kapper

    Stigmama: naar de kapper

    In de 'grotemensenwereld' is een aantal zaken behoorlijk vanzelfsprekend. En een daarvan is het onderhoud van je eigen lijf en uiterlijk. Zo poetst de gemiddelde mens zijn of haar tanden minimaal 2 keer per dag. Voor het meer specialistische onderhoud van je gebit ga je minimaal jaarlijks naar de tandarts of naar de mondhygiënist. Daarnaast was en kam je je haar, je doet er misschien zelfs een beetje gel in en je zorgt ervoor dat je kleding netjes en verzorgd is. De een doet er iets meer aan dan de ander en er zijn zelfs mensen die er in doorslaan omdat ze geobsedeerd zijn door hun uiterlijk, maar de meeste mensen houden het bij 'gewoon verzorgen'.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven