Regelmatig negeren automobilisten de borden 'fietspad' op de Bleekweg in Eindhoven. Ze pakken het fietspad richting Vestdijk om daar hun weg te vervolgen richting de stad.
Volledig scherm
Regelmatig negeren automobilisten de borden 'fietspad' op de Bleekweg in Eindhoven. Ze pakken het fietspad richting Vestdijk om daar hun weg te vervolgen richting de stad. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Trillingen door drempels, te hard rijden en sluipverkeer, gemeente Eindhoven pakt het aan bij Vestdijk/Hertogstraat

EINDHOVEN - Enkele losse eindjes bij de herinrichting van de Vestdijk en de Hertogstraat in Eindhoven worden aangepakt door de gemeente Eindhoven. De Bleekweg wordt half januari toch afgesloten met een paaltje, drempels die trillingen veroorzaken worden aangepakt en er komen op de Hertogstraat meer borden om de maximumsnelheid van 30 kilometer aan te geven.

 1. ‘Actievoerders tegen coronamaatregelen richten agressie steeds georganiseerder op politiemensen’
  PREMIUM

  ‘Actievoer­ders tegen coronamaat­re­ge­len richten agressie steeds georgani­seer­der op politiemen­sen’

  EINDHOVEN - Demonstranten tegen de coronamaatregelen bereiden hun confrontaties met de politie steeds grondiger voor. Ze delen ter voorbereiding foto's uit van politiemensen en undercover-agenten worden tijdens de demonstraties gefilmd en steeds agressiever bejegend. In een video op social media roept een actievoerder mensen op zich aan te melden om georganiseerd op te treden tegen de politie. De Nederlandse Politiebond maakt zich grote zorgen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Steunpakket voor ondernemers fors uitgebreid
  Play

  Steunpak­ket voor onderne­mers fors uitgebreid

 2. 'Staakstraat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'
  Play

  'Staak­straat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'