In het Muziekgebouw speelt onder meer pianiste Iris Hond tijdens een benefietavond voor Oekraïne voor de eerste volle zaal sinds twee jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Muziekgebouw speelt onder meer pianiste Iris Hond tijdens een benefietavond voor Oekraïne voor de eerste volle zaal sinds twee jaar. © Juan Vrijdag / DCI Media

Troost en saamhorigheid in vol Muziekgebouw bij concert voor de vrede in Oekraïne: ‘Dit is wat we nodig hebben’

VIDEOVoor het eerst in ruim twee jaar zat het Muziekgebouw zaterdagavond in Eindhoven vol. Nog maar net bekomen van de coronapandemie stonden 1100 bezoekers van een benefietconcert stil bij het oorlogsleed in Oekraïne. Maar ook om te doneren voor Giro 555. ,,Heb ik toch iets kunnen doen, ook al is het een druppel op de gloeiende plaat.” 

 1. Eindhoven zakt op ranglijst van aantrekkelijke steden: ‘Velsen staat hoger, lekker met Tata Steel als buurman’
  PREMIUM
  VAN DE LEZER

  Eindhoven zakt op ranglijst van aantrekke­lij­ke steden: ‘Velsen staat hoger, lekker met Tata Steel als buurman’

  Cabaretier Theo Maassen zei ooit ‘Het enige goeie wat er uit Amsterdam komt, is de trein naar Eindhoven’ maar daar denkt de gemiddelde Nederlander anders over. De aantrekkelijkste plek om te wonen is Amsterdam, bleek deze week uit de jaarlijkse Atlas van Nederlandse gemeenten. Eindhoven zakt terug naar plaats 26. We legden de matige score voor aan drie Wijzen uit het Zuidoosten.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven