Strijp-S als zinderend evenementengebied, met te overdekken modulaire kap en platforms. Dit is de visie van een van de deelnemende teams aan de Trudo Challenge.
Volledig scherm
PREMIUM
Strijp-S als zinderend evenementengebied, met te overdekken modulaire kap en platforms. Dit is de visie van een van de deelnemende teams aan de Trudo Challenge. © Patrick Ullmer

Trudo Challenge: Studenten zien toekomst van ‘Republiek Strijp-S’ wel zitten

EINDHOVEN - Woningcorporatie Trudo vroeg 50 studenten naar hun toekomstvisie voor Strijp-S. De ideeën lopen uiteen van verbinding zoeken met omliggende wijken tot het uitroepen van Republiek Strijp-S.

  1. Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Mauro Júnior heeft zich bij PSV ogenschijnlijk in de basis gevochten en als hij een keer niet start is hij een van de eerste invallers. De Braziliaan kan na de voorbereiding op het nieuwe seizoen een potje breken bij trainer Roger Schmidt. ,,Vijf, zes weken stond hij daarin als linksback opgesteld”, liet de trainer vrijdag weten voor het duel met Heracles Almelo van aanstaande zondag.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven