Camilla de Nijs, Cor Verbeek en Sjak van Hoesel (vlnr) bij het ontoegankelijke tunneltje onder de Limburglaan in Eindhoven.
Volledig scherm
Camilla de Nijs, Cor Verbeek en Sjak van Hoesel (vlnr) bij het ontoegankelijke tunneltje onder de Limburglaan in Eindhoven. © Michel Theeuwen

Tunneltje Eindhoven niet toegankelijk voor mindervaliden

EINDHOVEN - Buurbewoners en het Ouderen Appel Eindhoven willen dat het voetgangerstunneltje bij woonzorgcentrum Engelsbergen aan de Limburglaan ook toegankelijk wordt voor minder validen. 

 1. Lezersbrieven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet
  LEZERSBRIEVEN

  Lezersbrie­ven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet

  Het laten landen van een helikopter op Mars en hiermee ook een mogelijke testvlucht maken getuigt van een knap staaltje wetenschap en techniek (ED 12-4). Maar wat hebben we er eigenlijk te zoeken? Hier op aarde heeft de mens er al een gigantische puinhoop van gemaakt. De lucht, de bodem, onze zeeën en oceanen; ze zijn allemaal ernstig vervuild. Het regenwoud is voor een groot deel gekapt en de bodem is leeg getrokken. Er zijn en worden de meest gruwelijke oorlogen uitgevochten, waarbij niets of niemand wordt ontzien. Hebzucht, macht, winst en nooit genoeg, dat is waar het om draait. Maar lang niet iedereen profiteert. De welvaart en de macht is vreselijk ongelijk verdeeld.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelleven: 'Hij leed aan seksverslaving'
  Play

  Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelle­ven: 'Hij leed aan seksversla­ving'