Volledig scherm
PREMIUM
Organisator Willem Vogels. © FotoMeulenhof

Twee grote feesten in Beursgebouw Eindhoven afgelast: organisator moet van dokter per direct stoppen

EINDHOVEN - Muziekliefhebbers die zich verheugden op het Winter Ibiza Festival of het Schlagerfestival in het Beursgebouw in Eindhoven, komen bedrogen uit. Beide evenementen, op 13 en 14 december, zijn afgelast. 

Volgens organisator Willem Vogels van Vita Music bv heeft het schrappen te maken met ’acute ernstige medische problemen’. Of mensen die kaarten hadden gekocht hun geld terugkrijgen, is vooralsnog onduidelijk. Vogels laat desgevraagd weten ’er alles aan te doen om iedereen te kunnen betalen’. Op wat voor termijn daarover duidelijkheid zal zijn, kan hij nu nog niet zeggen. ,,Ik wil het eerlijk doen, ik ben geen oplichter.”

  1. Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict
    Update

    Ouders hoogbegaaf­de Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

    EINDHOVEN - Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.’’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven