Volledig scherm
PREMIUM
Pim Jochems aan het werk bij Restaurant El Puente op het Stratumseind in Eindhoven. © FotoMeulenhof

Uit eten met kerst? Enige haast is geboden want de reserveringen stromen al binnen

PollEINDHOVEN - Sint is pas koud in het land maar veel restaurants zijn al druk met de kerstdagen. Met het menu en reserveringen want op sommige plekken zit het nu al vol.

Geen gedoe, lekker uit eten met de kerstdagen. Wie met dat idee nu nog op zoek gaat naar een tafeltje, kan zomaar bedrogen uitkomen. Sommige restaurants in deze regio, vooral in het hogere segment, moeten nu al nee verkopen want mensen reserveren steeds vroeger. Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve in Waalre heeft nog maar een paar tafeltjes op Tweede Kerstdag. ,,Maar ik verwacht dat die de komende dagen weg zijn. Het is een tendens van de afgelopen jaren en er komen vooral families. Die komen vervolgens ieder jaar terug en ieder jaar in een grotere groep.” 

  1. Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict
    Update

    Ouders hoogbegaaf­de Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

    EINDHOVEN - Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.’’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven