Elke vier jaar wordt - op dezelfde dag als de Provinciale Statenverkiezingen - gestemd voor een nieuw algemeen bestuur van het waterschap.
Volledig scherm
Elke vier jaar wordt - op dezelfde dag als de Provinciale Statenverkiezingen - gestemd voor een nieuw algemeen bestuur van het waterschap. © Jens Verhagen

Uitslag waterschapsverkiezingen definitief; nu start de ‘formatiepuzzel’ bij De Dommel en Aa en Maas

EINDHOVEN/HELMOND - Water Natuurlijk blijft ook na het definitief tellen van de stemmen de grootste binnen de waterschappen Aa en Maas en De Dommel. De partij is daarom nu aan zet bij de formatieonderhandelingen.

 1. Beoogde PSV-aanwinst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Beoogde PS­V-aan­winst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven

  Als het allemaal meezit, spreekt PSV-target Stijn Spierings later deze week in Eindhoven met PSV over een definitieve overgang naar de club. Dat bevestigen bronnen die dicht op de situatie zitten. Spierings is volgens hen geïnteresseerd in de plannen van de Eindhovenaren, maar wil nog wel weten wat het idee is over komend seizoen. Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken.
  Eindhoven
 2. PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft

  PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld voor de diensten van middenvelder Stijn Spierings van Toulouse FC. De club wil hem op korte termijn transfervrij inlijven, bevestigen betrouwbare bronnen. Hij kan waarschijnlijk voor drie of vier seizoenen tekenen, al moet daar nog heel wat voor gebeuren. Daarnaast moet hij ook nog medisch gekeurd worden, als hij op een aanbieding van PSV in wil gaan.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven