Volledig scherm
Onduidelijkheid na afschieten Brexit-deal. © Getty Images

Uitstapje naar Engeland? Of nog maar even niet?

OproepEINDHOVEN - Nu de brexit-deal is afgeserveerd heerst er veel chaos en onzekerheid in het Verenigd Koninkrijk. Maar ook daarbuiten. Weerhoudt een harde brexit je van een tripje naar Engeland? Of stel je dat uitstapje maar even uit? Het ED wil weten waarom.

Wat gaat er gebeuren? Hoe zit het bijvoorbeeld met de wachttijden bij de tunnel als je met de auto naar Engeland wil? Hoe lang gaat het duren voordat je door alle controles bent. Denk je dat het allemaal wel zal meevallen? 

Beïnvloedt de brexit jou bij het boeken van een weekendje London, Edinburgh, Manchester of Liverpool?  Vul hieronder het formulier in.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven