Een vader en zoon uit Eindhoven worden verdacht van zeker drie diefstallen in winkels en daarnaast twee gevallen van ladingdiefstal. Zelf zeggen ze dat de buit de ene keer op straat is gevonden, de andere keer  lag hij in een sloot.
Volledig scherm
Een vader en zoon uit Eindhoven worden verdacht van zeker drie diefstallen in winkels en daarnaast twee gevallen van ladingdiefstal. Zelf zeggen ze dat de buit de ene keer op straat is gevonden, de andere keer lag hij in een sloot. © foto Peter Hilz

Vader en zoon uit Eindhoven gaan samen op pad als dief en diefjesmaat

DEN BOSCH - Zo vader zo zoon geldt soms ook in de misdaad, zag het Openbaar Ministerie. Ze eist zeven en zes maanden cel voor vader en zoon die regelmatig samen op het dievenpad gingen. Ondanks duimendikke strafbladen bezweren de twee dat het misverstanden zijn.

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven