Volledig scherm
Foto van de verdachte die in een tunnel in Eindhoven een man mishandelde. © Politie

Vader in bijzijn van dochter zomaar bewusteloos geslagen in Eindhoven, verdachten herkenbaar in beeld

EINDHOVEN - De twee mannen die vlak voor de zomer een vader zo hard zouden hebben geslagen dat hij buiten bewustzijn raakte, zijn maandagavond herkenbaar in beeld gebracht door de politie. De vechtersbazen kregen twee weken de tijd om zich te melden, maar deden dat niet. Daarom liet de politie foto’s van hen zien in opsporingsprogramma Bureau Brabant.

De mishandeling gebeurde in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni. De 57-jarige man fietste rond middernacht samen met zijn dochter door het zogeheten Dommeltunneltje bij het centraal station in Eindhoven.

In het tunneltje liepen op dat moment twee mannen. Nadat de dochter het duo voorbij was gereden, kreeg haar vader bij het passeren een klap. De man werd zo hard in zijn gezicht geraakt dat hij viel en een paar minuten buiten bewustzijn was.

Tanden afgebroken

Het slachtoffer hield aan de mishandeling ernstige verwondingen in zijn gezicht over. Zo waren er enkele tanden afgebroken en brak hij zijn neus. De twee mannen die bij de mishandeling betrokken waren, liepen vervolgens weg.

Twee weken geleden werden er al foto’s van de verdachten op televisie getoond, met de mannen onherkenbaar in beeld. Vanavond liet de politie dus de onbewerkte foto’s zien. 

Disclaimer: Het ED heeft besloten de onbewerkte foto's niet te publiceren, omdat de gezochte mannen in kwestie verdachten zijn en niet zijn veroordeeld.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven