Het TAC-gebouw, de voormalige Philips personeelswinkel, aan de Vonderweg/Gagelstraat (rechts) in Eindhoven.  De Gagelstraat dreigt hier straks dood te lopen op de nieuwe Victoriatoren en nieuwbouw bij het TAC.
Volledig scherm
PREMIUM
Het TAC-gebouw, de voormalige Philips personeelswinkel, aan de Vonderweg/Gagelstraat (rechts) in Eindhoven. De Gagelstraat dreigt hier straks dood te lopen op de nieuwe Victoriatoren en nieuwbouw bij het TAC. © Michel Theeuwen

Van Abbestichting Eindhoven: Red de Gagelstraat, pas plan bij Victoriatoren aan

EINDHOVEN - Het stuk Gagelstraat achter het TAC in Eindhoven moet behouden blijven. Daarom stuit het plan voor de bouw van de Victoriatoren en omgeving op weerstand van de Henri van Abbestichting. 

  1. Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet
    PREMIUM
    UPDATE

    Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet

    EINDHOVEN - Beademingsapparaten zijn de grote winstpakker van Philips. Terwijl veel bedrijven hun verkopen als een kaartenhuis zien instorten, maakte Philips de afgelopen drie maanden dik 60 procent meer winst. Door de aantrekkelijke marges op beademingsapparatuur en de snelle vergroting van de productie heeft Philips de wind in de zeilen tijdens de wereldwijde coronacrisis.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven