Het Innovation Powerhouse, de voormalige Philips energiecentrale aan de Zwaanstraat in Eindhoven, is nu onderdak voor design- en innovatiebureau VanBerlo.
Volledig scherm
Het Innovation Powerhouse, de voormalige Philips energiecentrale aan de Zwaanstraat in Eindhoven, is nu onderdak voor design- en innovatiebureau VanBerlo. © Michel Theeuen

VanBerlo motor voor 'innovation district' Strijp-T Eindhoven

EINDHOVEN - Het Innovation Powerhouse, de voormalige energiecentrale van Philips met de twee schoorstenen op Strijp-T, is 'bewoond'. Design- en innovatiebureau VanBerlo is er ingetrokken, ook als 'motor' voor het innovation district dat er moet gaan groeien.  

  1. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
    PREMIUM

    PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

    Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven