De Fellenoord in Eindhoven moet volgens het plan Internationale Knoop XL een groene boulevard worden. Volgens Savills en Verschuuren & Schreppers wordt het tijd voor de gemeente om door te pakken bij de ontwikkeling van het gebied rond de Fellenoord.
Volledig scherm
PREMIUM
De Fellenoord in Eindhoven moet volgens het plan Internationale Knoop XL een groene boulevard worden. Volgens Savills en Verschuuren & Schreppers wordt het tijd voor de gemeente om door te pakken bij de ontwikkeling van het gebied rond de Fellenoord. © Gemeente Eindhoven

Vastgoedadviseurs: tekort aan bedrijfsruimte dreigt in Brainport Eindhoven, tijd voor actie

EINDHOVEN - Ondanks alle coronaperikelen is er in de Brainportregio veel  vraag naar nieuwe middelgrote bedrijfspanden. Als de maatregelen versoepeld worden, zal ook de vraag naar moderne kantoren op toplocaties weer op gang komen. 

  1. PSV-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    PS­V-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’

    Voor de ogen van zijn ouders debuteerde PSV-nieuweling Sávio Moreira de Oliveira vrijdagavond voor de Eindhovense club in het Nederlandse profvoetbal, bij het beloftenteam. De 18-jarige aanvaller kende een verdienstelijke start bij Jong PSV en was in de eerste helft de gevaarlijkste aanvaller in het duel bij en met Willem II, dat Jong PSV met 1-1 gelijkspeelde.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven